Laat jouw konijnen het Try-out pakket van Knaagbox proeven!

Ontvang voor slechts €8,95 (gratis verzending) een Try-Out pakket bij jou thuis, zodat jouw konijnen dit thuis uit kunnen proberen. 

Probeer dit pakket zonder zorgen, het proefpakket is volledig vrijblijvend.

HELP! Weet jij ook niet welke voeding goed is voor jouw konijn?

Wat kom ik in dierenwinkels toch vaak troepsnoep voor konijnen en cavia's tegen. Als dierenarts en maker van Knaagbox krijg ik daar letterlijk buikpijn van (en je konijnen en cavia's ook, trouwens). Mensen zijn zich vaak niet bewust dat een huisdier ook baat heeft bij een gezonde voeding (je geeft je baby ook niet meteen een stukje taart). Graag druk ik jullie als dierenarts op het hart dat een gezond dier start bij een gezonde basis: De voeding. Een gezonde, vezelrijke en natuurlijke voeding is de start van elk gezond konijn.


Wat gaat er mis met de meeste commerciële snoepproducten voor konijnen in de dierenwinkels? Veel producten in dierenwinkels bevatten voedingsstoffen die slecht zijn voor jouw konijn of cavia, zoals:

❌ Calcium   

❌ Ei      

❌ Zuivel 

❌ Granen    

❌ Toegevoegde suikers


Knaagbox bevat enkel natuurlijke producten en is samengesteld door een dierenarts. Zo weet je zeker dat je alleen maar het beste geeft aan je konijnen! 


Help jouw konijn of cavia een handje en zorg voor sterke tanden, darmen en weerstand met Knaagbox!

Knaagbox heeft wél de gezonde voedingsstoffen die konijnen en cavia's nodig hebben:

✅ Vezelrijke ruwvoeren: structuur voor tanden en darmen.


✅ Natuurlijke kruiden en bladeren: een gezond tussendoortje voor elke dag.


✅ Knaagmaterialen: om de tanden in te zetten!


✅ Gezonde snoepjes: want iedereen verdient toch een gezond tussendoortje?


✅ Elke maand een leuk speeltje.


✅ In de Knaagbox zit een bijsluiter waar je kunt lezen welke producten in de box zitten, waar ze goed voor zijn en hoeveel je er van mag geven. Gezonde voeding made easy dus!


Maak kennis met gezonde kruiden, ruwvoeren, natuurlijk knaagmateriaal en gezonde snoepjes van Knaagbox! Met deze rijkelijk gevulde try-out box kun je in alle rust zelf thuis uitproberen of jouw konijnen of cavia’s deze voeding lekker vinden. Een brievenbuspakketje vol met heerlijke Knaagboxproducten, waar je konijnen hun tanden in kunnen zetten.  Doe mee met de gezonde voeding van Knaagbox, zoals al duizenden anderen je voorgingen! 

Bestel nu je Try-Out pakket

Gratis verzending binnen Nederland!

Wie ben ik?

Mijn naam is Loes: Ik ben al jarenlang dierenarts met een grote voorliefde voor konijnen en knaagdieren. Omdat ik dagelijks veel medische problemen tegenkom die ontstaan zijn of in stand gehouden worden door slechte voeding, heb ik zelf een voedingslijn gemaakt die jouw konijn of cavia uitdaagt om te knagen, malen, fourageren en de darmen te laten werken.


Maandelijks stel ik zelf de inhoud van de Knaagbox samen, en kies ik kruiden en bladeren die bij elkaar of bij het seizoen passen. Hierdoor ben jij elke maand verzekerd van een gezonde inhoud van jouw Knaagbox! Doe jij ook mee aan deze revolutie in konijnenvoeding?

Wanneer je een abonnement afsluit, krijg je de volledige kosten van het try-out pakket terug!

Ervaringen van onze Knaagboxfans

“Wat een super box voor de konijnen! Helemaal afgestemd op hun. Zeker een aanrader voor iedere cavia of konijnenbaas. Iedere maand een doosje lekkers op de deurmat. Alles is natuurlijk en gezond. Wij gaan zeker vaker bestellen!!”


Laura

⭐⭐⭐⭐⭐

“vandaag hebben mijn cavia's hun eerste knaagbox mogen ontvangen. ze waren meteen helemaal enthousiast aan het knagen! zeker voor herhaling vatbaar!”


Inge

⭐⭐⭐⭐⭐

“Tot nu toe heb ik reeds 3 keer een box besteld bij Knaagbox en telkens merken we dat de cavia's heel tevreden zijn. Naast de vaste inhoud krijgen de cavia's (of konijnen) elke maand een variatie aan snacks, kruiden en speeltjes. Je krijgt hierbij een begeleidend papier met de eigenschappen van de kruiden en informatie over de hoeveelheid die je kan geven.Bij vragen of opmerkingen wordt er heel snel geantwoord en zal je altijd vriendelijk verder geholpen worden. Als laatste is ook de prijs van de box niet onbelangrijk. Naar mijn mening krijg je zeker waar voor je geld. Wij zijn alvast fan!”


Sigrid

⭐⭐⭐⭐⭐

“Geweldig lekkere box met steeds een verrassende inhoud. En uitgezocht door een konijn- en knaagdierkundige dierenarts, dus altijd gezond en verantwoord wat erin zit! Ik kan het iedereen aanraden!”


Corina

⭐⭐⭐⭐⭐

Maantje en Muk genieten elke dag van de heerlijke verse kruiden , ze zijn rustiger , gezonder en meer voldaan dan voorheen . Zoals je ziet is de hooiwagen ook leuk om in te gaan zitten 😅


José

⭐⭐⭐⭐⭐

“Mijn bunnies Cooper & Pebbles zijn helemaal dol op de knaagbox.🤩😍 Ze staan al te popelen en draaien bij de deur totdat ik ze de lekkere dingen geef zoals een snoepje of verse kruiden! Ze eten dan wanneer ik een mix van kruiden en plantenblaadjes geef bijna alles in 1 keer op!! Af en toe vechten ze er zelfs om🤭😄. Ze zijn levendig en gezond nu en dit is een echte aanwinst voor ze! Ik vind het heel belangrijk dat ik mijn dieren goed verzorg en gezonde voeding geef!! Ook met de leuke speeltjes en elke maand weer iets nieuws erin is het een echte aanrader en aanwinst om de Knaagbox aan te schaffen als je een cavia of konijn hebt!!👍😁


Daphne

⭐⭐⭐⭐⭐

“Een hele fijne box met allemaal lekkere en gezonde dingetjes. Onze konijnen zijn er dol op!”


Nick

⭐⭐⭐⭐⭐

Onze knabbelkes ‘Lotus en Caramel’ zijn verzot
van de kruiden uit de knaagbox. Wanneer ik gewoon kruide
nhooi leg, ligt het er
de dag nadien nog. De kruiden van de knaagbox, daar blijft geen kruimeltje van
liggen. De hooitopper is ook een groot succes!


Angelique

⭐⭐⭐⭐⭐

"Het is altijd weer een leuke verrassing als de maandelijkse knaagbox wordt geleverd. Onze nijntjes vinden de mix van kruiden en snoepjes altijd heerlijk om op te peuzelen en als nieuw konijnenbaasje (sinds een jaar) is het fijn om te weten dat alles wat er in de box zit aan verwennerij goedgekeurd is door een dierenarts met veel ervaring. Het baasje is altijd erg blij met de extra kennis wat de Knaagbox brengt en de nijntjes met al het lekkers wat ze weer mogen proeven en oppeuzelen. Sinds een paar maanden dan ook een abonnement afgesloten voor de fluffy bunnies!"


Lucy

⭐⭐⭐⭐⭐

Probeer nu het Try-out pakket van Knaagbox!

Grijp nu deze unieke kans ontvang voor slechts €8,95 een Try-Out pakket met gratis verzending!

Probeer dit pakket zonder zorgen, je zit nergens aan vast.